marți, 22 iulie 2014

KARMA ŞI REÎNCARNAREA

Aceasta e prima carte în care Barbara Martin propune o descriere (inspirată şi originală) a complicatei lumi în care se petrece renaşterea spirituală. Ea şi coautorul cărţii, Dimitri Moraitis, dezvăluie cum văd ei viaţa de după moarte — pe baza explorărilor făcute personal, precum şi a copleşitoarelor incursiuni clarvăzătoare în lumile spiritului.
Un autentic miracol — într-un singur volum, cu informaţie complet accesibilă pentru publicul larg — cartea de faţă e perfectă pentru aceia care vor să facă primii paşi pe calea dezvoltării spirituale, dar şi pentru cei care au permanent aspiraţii de această natură.
Fie că o citiţi ca pe un îndrumar extrem de concret pentru a intra şi a ieşi din ciclul karmic, fie că o luaţi drept un ghid într-un itinerar spiritual, cartea aceasta este o descriere a felului în care funcţionează reîncarnarea.
Lucrarea îmbină imaginea lumii de dincolo cu mecanismele karmei, oferă sfaturi utile şi instrumente pentru a evita karma ostilă, apropie cititorii de scopul lor fundamental, acela de a ajunge la perfecţiunea spirituală.

Barbara Y. Martin, Dimitri Moraitis

Karma si reincarnarea.Dezvaluirea celor 800 de vieti ale fiecaruia in drumul catre iluminare.- Curtea Vehe, 2014.-416 p.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu