miercuri, 11 iunie 2014

SECRETUL PREZENTĂRILOR DE SUCCES

Această carte umple un gol important pe piaţă. Nu am întîlnit nici o altă carte practică despre susţinerea discursurilor sau a prezentărilor de afaceri care să acopere toate elementele necesare într-o manieră atît de limpede şi de eficientă. (Robyn Pearce)
Paul du Toit este mult mai mult decît un simplu formator în susţinerea prezentărilor. Înţelegerea pe care o are asupra a ceea ce e util la nivel individual pentru obţinerea unei înalte performanţe te va ajuta să dobîndeşti toate elementele psihologice necesare unui orator profesionist de mare clasă şi îţi va propulsa capacitatea de comunicare către un nivel foarte ridicat. Am susţinut prezentări pe plan internaţional timp de aproape zece ani. Cartea aceasta mi-a reamintit toate principiile fundamentale, dar m-a învăţat, totodată, şi lucruri care nu le cunoşteam. (Justin Cohen)

Du Toit, Paul
   Secretul prezentărilor de succes: vorbeşte ca un profesionist, impresionează publicul şi obţine rezultatele dorite. - Bucureşti: Curtea Veche Publishing, 2012.-203 p.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu